arnica-logo-beyaz
Hemen Ara!

+90 (532) 350 70 32

Şaşmaz Oto Sanayi

Hizmetler

Hizmetlerimiz

Araçlarınıza Özel Hizmetlerimizle Fark Yaratın

Hobby Car Design olarak sunduğumuz özel hizmetlerimizle, araçlarınıza estetik, koruma ve kişiselleştirme konularında benzersiz bir dokunuş katıyoruz. Araç kaplama, seramik kaplama, detaylandırma ve daha fazlası için sizi bekliyoruz. Sürüş deneyiminizi özel kılmak ve aracınıza hayalinizdeki görünümü kazandırmak için hizmetlerimizi keşfedin.

0 +

Yıllık Tecrübe!

Sunduğumuz Hizmetler​

Araç Kaplama

Araç Kaplama hizmetimizde, her detay özenle işlenerek aracınıza şıklık ve koruma katıyoruz.

Body Kit

Bodykit hizmetimizle aracınıza özel tasarımlarla dinamik ve çarpıcı bir görünüm kazandırıyoruz.

Cam Filmi

Cam filmi hizmetimizle aracınıza güneşten koruma, gizlilik ve estetik katıyoruz.

Seramik Uygulaması

Seramik uygulaması hizmetimizle aracınıza uzun ömürlü, parlak ve koruyucu bir kaplama sağlıyoruz.

Detailing

Detailing hizmetimizle aracınızı detaylı temizlik, cilalama ve koruma işlemleriyle yeniden parlatıyoruz.

Şeffaf Boya Koruma

Şeffaf boya koruma hizmetimizle aracınıza görünmeyen bir kalkan oluşturarak, uzun ömürlü bir parlaklık ve koruma sağlıyoruz.

Özel Projelerde Yaratıcılığımızı Keşfedin

Hobby Car Design olarak, araç kaplama ve detay işlemlerinde sınırları zorluyoruz. Size özel projelerimizi keşfetmek ve aracınıza benzersiz bir dokunuş katmak için hemen projeler sayfamızı ziyaret edin!”

Sık Sorulan Sorular

Genel Gelen Sorular

Hobby Car Design’in sıkça sorulan sorulara verdiği açıklayıcı cevapları burada bulabilirsiniz. Araç kaplama, seramik kaplama, detaylandırma ve diğer hizmetlerle ilgili en yaygın sorularınıza hızlı çözümler için bu bölümü ziyaret edin. Sorularınıza hâlâ yanıt bulamazsanız, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Hobby Car Design, araç kaplama, detaylandırma, seramik kaplama gibi özel otomobil hizmetleri sunan bir tasarım atölyesidir.

Araç kaplama, estetik iyileştirmelerin yanı sıra aracınızı çizilmelere, renk solmalarına ve dış etkenlere karşı korur.

Seramik kaplama, aracınıza uzun ömürlü parlaklık, koruma ve kolay temizlik avantajları sağlayan bir yüzey koruma işlemidir.

Detaylandırma, aracınızın her detayını temizleyip restore ederek, orijinal parlaklığına kavuşturma sürecidir. Ayrıca, koruma ve estetik için önemlidir.

Özel projelerde, müşterilerimizin istek ve beklentilerini anlayarak, onlara özgü tasarımlar ve çözümler sunuyoruz.

Bizimle iletişime geçmek için web sitemizdeki iletişim bilgilerini kullanabilir, telefonla arayabilir veya atölyemizi ziyaret edebilirsiniz.

Kaplama süresi aracın büyüklüğüne ve hizmete bağlı olarak değişir. Genellikle birkaç gün içinde tamamlanır. İşlem, önce hazırlık, sonra kaplama aşamalarını içerir.

Kullandığımız malzemeler, sektörde kabul görmüş yüksek kalite standartlarına sahiptir. Kaplama ve detay işlemlerinde özel olarak seçilmiş malzemeleri kullanırız.

Kullandığımız profesyonel malzemeler ve uygulama yöntemleri, aracın garanti durumunu etkilemez. Uygulama sonrası aracın orijinal durumuna döndürülebilir.

Kaplama kalitesine ve kullanım koşullarına bağlı olarak değişir. Genellikle uzun süreli koruma sağladığı için sık sık yenileme ihtiyacı ortaya çıkmaz.

Biz, özel projelerdeki yaratıcılığımız, kaliteli hizmet anlayışımız ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemle diğerlerinden ayrılırız.

Kaplama sonrası aracınıza özel bakım önerileri sağlarız, bu genellikle düzenli yıkama ve koruyucu ürünlerin kullanımını içerir.